Jokić nije jedini Denverov all star

Zahvaljujući sinoćnoj pobjedi u gostima protiv Minesote Timberwolves 107:106, Nikola Jokic neće biti jedini Denverov predstavnik na All star utakmici. Zbog toga što imaju najbolji skor na Zapadu treneru Denvera Mike Malone-u je pripala čast da bude trener na All star utakmici. On i njegovi pomoćnici će voditi tim LeBron Jamesa.

Sto se tiče same utakmice, Nuggetsi su igrali drugu noć uzastopno be Murray-a i Harris-a koji su obojica povrijeđeni. Sve je to uticalo da igra ne bude tečna kao protiv Hustona ali igrači Denvera su s mogli snage da nadjačaju tim Minesote. Jokić je ostvario još jedan triple double sa 13 poena, 16 skokova i 10 asistencija, od kojih je poslednja bila spektakularna. Na samo minut do kraja, Jokic je uzeo loptu od sudije ispod svog koša i uputio paralelu prko cijelog terena do Malic Beasley-ja koji ju je samo položio u koš. Obavezno pogledajte ovo dodavanje na snimku.

Inače ponovo su sjajni bili Morris sa 17 poena i 10 asistencija kao i Beasley sa 22 poena. Podsjećam vas da je Morris prošle sezone igrao G ligu a Beasly nije ni bio u rotaciji.

Za Nikolu je ovo 25 triple double i probio se na 13. mjesto vječne liste. Kada Nikola ostvari triple double Nuggetsi imaju skor 23:2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s