Isaiah Thomas se vraća….

Nuggetsi su prekinuli niz od tri uzastopna poraza i na svom terenu savladali Miami Heat rezultatom 103:87.

Kao i uprethodna tri poraza tako i večeras, Jokic je bio najbolji igrač Denvera sa 23 poena, 12 skokova i 4 asistencije. Denver je do sada odigrao samo dve utakmice sa startnom petorkom što uvećava važnost njihovih dosadašnjih dobrih igara. Noćas se vratio Millsap koji je najbolji Denverov odbrambeni igrač i to se odmah vidjelo jer su Nuggetsi primili samo 87 poena. Poslije all star break-a bi trebalo da se vrati i Gary Harris a po prvi put ove sezone ćemo gledati i Denverov pojačanje Isaiah Thomas-a koji se oporavio od operacije kuka. Nadamo se da ce u drugom dijelu sezone povrede mimoići Denverov tim i da ćemo moći da ih gledamo u punom sastavu.

Jokić je posle  utakmice rekao da je njegov tim sjajno odigrao poslednje dvije četvrtine zahvaljujući čemu je slavio poslije tri meča posta.

“Igrali smo dobro, bili smo agresivni posebno u trećoj i četvrtoj deonici. Napravili smo veliku seriju i shvatili da želimo da igramo još čvršće”, rekao je Jokić, a potom dodao da je igranje na domaćem terenu od velikog značaja.

“Sve je lakše kad igramo u Pepsi centru. Domaća publika nam daje nevjerovatnu energiju, plus kad igrate kod kuće ne morate ni da putujete, spavate u svom krevetu…sve to pomalo utiče na naše igre”.

Novinare je zanimalo da objasni situaciju u kojoj mu je saigrač Mejson Plamli pokušao da baci alej-up.

“Vjerovao mi je, to je dobro…blago njemu”, kroz smeh je rekao Jokić, aludirajući na to što ga bije glas da je loš skakač i atleta. (Ove sezone Nikola je imao više triple double ostvarenja nego zakucavanja 😂)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s