Umalo od gotovog veresija

on

Denver Nuggetsi su sinoć na mišiće pobijedli Detroit Pistonse u svojoj Pepsi dvorani. Prvo poluvrijeme je bilo jedno od najboljih koje su Nuggetsi odigrali ove sezoone jer su na kraju poluvremena vodili 27 peona razlike, 66:39. Interesantan je podatak da je Denverova odbrana 10 u ligi što je veliki napredak u odnosu na 29 mjesto prošle godine. Ali ono što je još interesantnije je da je njihova odbrana u prvoj četvrtini na 24 mjestu u ligi dok je njihova odbrana iz 4 četvrtina ubjedljivo najbolja u ligi.

Ovog puta je Denver počeo utakmicu sa sjajnom odbranom i primio svega 9 poena u prvoj četvrtini. Drugi najmanji broj poena u NBA ove sezone. Svi su igrali sjajno i na poluvremenu se očekivala lagana i ubjedjljiva pobjeda.

Međutim, Nuggetsi su potupno stali u drugom poluvremenu i do kraja su strepili za pobjedu. Nju je osigurao Jamal Murray koji je postigao 4 odučujuća poena i realizovao dva slobodna bacanja. Murray je bio najbolji igrač na utakmici i postigao je 33 poena i imao 5 asistencija. Jokić je postigao 23 poena i imao 15 skokova ali i samo 2 asistencije.

Nuggetsi sledeću utakmicu igraju protiv Huston Rockets-a u gostima i pobjedom bi obezbjedili drugu poziciju pred play off.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s