Denver obezbjedio prednost domaćeg terena

on

Denver Nuggetsi su sinoćnom pobjedom protiv Portlanda objezbjedili prednost domaćeg terena u play offu, tj ne mogu da padnu niže od 3 mjesta na Zapadu. Nije to bila tečna igra pasova koja je prepoznatljiva za Nuggetse već borba do zadnjem minuta. Nuggetsi bi mnogo ubjedljivije pobjedjivali kada bi uspjeli da podignu šut za tri poena na viši nivo. Večeras je to bilo ponovo veoma loših 27 %. Ali uprokos tome, Nuggetsi se nisu predavali i uz podršku pune Pepsi dvorane uspjeli su da slome otpor nepotpune ekipe Portlanda.

Jokiću je ponovo jedna asistencija nedostajala za tripl double te je ostvario 22 poena, imao 13 skokova i 9 asistencija. U četvrtoj četvrtini kada se lomio rezultat Jokić je postigao 8 uzastopnih poena. Osim njega dobar je bi Milsap sa 24 i Murray sa 23 poena a pozitivno je iznenadio i Torry Craig sa 15 poena sa klupe od kojih su neki bili odlučujući.

Denver noćas igra novu utakmicu sa Portlandom ali ovog puta u gostima. Mediji najavljuju da će trener Malone odmarati Jokića, Murray i Milsapa.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s